Daddy Cool zakte op het oude bankstel. In zijn hand kringelde de rook van zijn jonko omhoog naar het plafond van zijn antikraak appartement. Hij viel om van de slaap. Het was een fucking vette nacht geweest. De popo met zijn schootdoggie had niets gemerkt: een beetje dvd’tjes kijken in zijn Securitas Caddy aan de rand van het opstelterrein. Daar kreeg je Daddy Cool niet mee te pakken. Een klus van drie uur. Alleen, Daddy werkte altijd alleen, had hij gewerkt aan treinstel 7526. Meer dan twintig spuitbussen waren opgegaan. Met een megavet resultaat.

Thuisgekomen schopte hij zijn schoenen uit, nam een laatste teug uit zijn blik bier en strekte zich uit op de rafelige kussens. Zijn chick kroop tegen hem aan. It was a hell of a night dussy. Nobody fucks with Big Daddy.
De honden klommen op de vensterbank en blaften naar de brave werknemers , die naar kantoor gingen of op de steiger klauterden voor een hongerloontje. Sukkels en losers die zich verenigden in het spitsverkeer.
Te moe om nog zijn handen te wassen kroop hij onder de berg slaapzakken. ‘Kom baby, who is afraid of red, grey and yellow?’ Voldaan sliepen ze samen in.

Recent Posts

Leave a Comment